Privacybeleid (Privacy Policy)

Gegevensbeveiliging

Om de werking van deze website te optimaliseren en voor onze bezoekers te verbeteren, analyseren wij onze website op functionaliteit. Dit wordt echter geheel en alleen gedaan op de server(s) waarop deze website wordt gehost, dus zonder gebruik te maken van cookies.
Om uw persoonsgegevens wordt niet gevraagd en deze worden dus ook niet verzameld en beheerd. Indien u echter door middel van het contactformulier een email verstuurd dan ontstaat hierdoor een relatie tussen u en DACT Optima. Uw email adres zal dan worden geregistreerd in een beveiligd systeem. Onder geen beding zal uw emailadres of de in uw emailbericht verschafte informatie, waaronder eventuele persoonsgegevens, worden gedeeld met derden.
Op het moment dat de relatie tussen u en DACT Optima wordt beëindigd en aan alle verplichtingen is voldaan, worden informatie en uw emailadres uit het registratiesysteem gewist.

   
Website

De verbinding met deze website is beveiligd. Dit kunt u herkennen aan het symbool in de adresbalk welke staat vermeld voor het adres van de website. Dit symbool is vaak een hangslot.
De informatie die wordt uitgewisseld is versleuteld met een encryptie. Op deze wijze wordt het kwaadwillenden moeilijk, zo niet onmogelijk gemaakt om informatieverkeer te onderscheppen.

Deze website wordt gehost door SiteGround op snelle Ngnix/Apache combinatie servers. SiteGround voldoet ruimschoots aan de vereisten van de GDPR. Zie deze verklaring van SiteGround hierover.